Biel Puigdemasa, la promesa del golf

Biel Puigdemasa és un dels talents més prometedors del golf andorrà. Amb la victòria al torneig Legacy Junior Golf, s'ha guanyat el bitllet per disputar el mes vinent el Campionat d'Espanya i aquest estiu jugarà el British Junior Open.

El 14 d'abril Biel Puigdemasa es va proclamar campió scratx de la quarta prova del circuit Legacy Junior Golf a Vallromanes. Un resultat que premia una progressió molt prometedora.

Només té 14 anys, però ja fa temps que el golf es va convertir en la seva gran passió. "Vaig començar a jugar amb 3 anys i des de llavors em vaig enamorar."

La victòria a Vallromanes li ha donat el bitllet per jugar el Campionat d'Espanya el mes vinent en categoria infantil. Amb un objectiu: "entrar al top 30." Després del Campionat d'Espanya, al juliol l'espera una cita encara més il·lusionant, el British Junior Open a Escòcia.

Informa: Joan López
Imatges: Pere Besolí
Locució: Sergi Cano